MM Exclusives, onze visie, ons verhaal

wie zijn wij?

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en service van exclusieve auto’s weten wij precies wat er speelt in deze markt. Wij verkopen niet alleen exclusieve auto’s… we houden ervan. Noem ons vakidioten, liefhebbers of hobbyisten. We hebben gewoon een voorliefde voor mooie auto’s. Maar dan anders. Geen standaard auto’s maar auto’s met nét dat beetje extra. Exclusief en sportief.

En zit uw droomauto er op dit moment niet bij? Laat ons weten wat u zoekt, en grote kans dat wij binnen ons netwerk uw auto kunnen vinden.

Om de prijzen laag te kunnen houden werken wij niet vanuit een grote dure showroom maar vanuit een eenvoudige opslaglocatie. Om die reden kan ons aanbod ook alleen op afspraak worden bezichtigd. Heeft u interesse in een auto uit ons aanbod? neem gerust contact op voor een bezichtiging en proefrit.

Wij werken samen met een gecertificeerde servicepartner zodat u ook voor eventueel onderhoud en service van uw auto bij ons terecht kunt tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Prijs en kwaliteit

Ons aanbod is altijd zeer scherp geprijsd. Wij hebben door de jaren heen een enorm internationaal netwerk opgebouwd waaruit wij de meest uiteenlopende auto’s krijgen aangeboden. Hieruit selecteren wij alleen de mooiste modellen met de meest gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding.